ELECTROLUX – ASIAKASNEUVOJA – HELSINKI (osa-aikainen)

 • Helsinki, Suomi

ELECTROLUX – ASIAKASNEUVOJA – HELSINKI (osa-aikainen)

Yritysesittely


ELECTROLUX

Electrolux is a leading global appliance company that has shaped living for the better for more than 100 years. We reinvent taste, care and wellbeing experiences for millions of people, always striving to be at the forefront of sustainability in society through our solutions and operations. Under our brands, including Electrolux and AEG we sell approximately 60 million household products in approximately 120 markets every year. In 2020 Electrolux had sales of SEK 116 billion and employed 48,000 people around the world.

For more information go to www.electroluxgroup.com.

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

ASIAKASNEUVOJA – HELSINKI


Ovatko asiakaspalvelutaitosi huippuunsa hiotut? Nautitko haasteiden ratkomisesta ja tiukatkaan tilanteet eivät saa otettasi herpaantumaan? Etsimme nyt Electroluxille kokenutta ja vuorovaikutustaitoista asiakasneuvojaa.


Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Asiakasneuvojana olet tärkeässä roolissa laadukkaan asiakaspalvelun ja loistavan asiakaskokemuksen varmistamisessa. Työssäsi neuvot ja autat asiakkaitamme puhelimitse, maililla ja chatissa. Annat tuoteneuvontaa kodinkoneiden käyttöön liittyen, hoidat huoltotilauksia ja käsittelet reklamaatioita. Lisäksi vastaat verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä. Hoidat itsenäisesti asiakaspalvelutilanteita, kuuntelet asiakkaiden tarpeita tarkalla korvalla ja etsit juuri heille oikeita ratkaisuja. Työsuhde on aluksi vuoden määräaikainen sijaisuus ja osa-aikainen (noin 30 h per viikko).


Sinä:

Asiakasneuvojaksi sopii tyyppi, jonka asiakaspalveluasenne on aidosti omaa luokkaansa. Nautit asiakaspalvelutilanteista, vaikka hoidettavana olisi haastavampikin tilanne. Sinulla on mainiot vuorovaikutustaidot, niin puhelimitse, kuin muissa kanavissa. Osaat olla palvelutilanteissa empaattinen, mutta sopivan jämäkkä. Työssä tarvitaan erinomaista ongelmanratkaisukykyä ja hyviä hoksottimia.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa asiakaspalvelukokemusta. Call center -kokemusta ja kodinkonealan tuntemusta arvostamme myös erityisesti. Pystyt palvelemaan sujuvasti ainakin suomeksi ja englanniksi, ruotsinkielentaidon katsomme eduksi. Tiimin jäsenenä olet luotettava ja sitoutunut, sinulla on korkea työmoraali. Tärkeintä on, että osaat arvostaa niin asiakkaita, kuin omaa työyhteisöä.


Electrolux odottaa sinulta:

 • Vahvaa asiakaspalvelukokemusta ja huipputasoista asiakaspalveluasennetta
 • Ongelmanratkaisutaitoa, paineensietokykyä ja iloista mieltä myös haastavammissa paikoissa
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja eri kanavissa
 • Sitoutunutta ja luotettavaa työasennetta
 • Hyvää kielitaitoa, vähintään suomi ja englanti, ruotsi on etu
 • Call center -kokemus ja kodinkoneisiin liittyvä kokemus/tuntemus katsotaan eduksi


Electrolux tarjoaa sinulle:

 • Kattavan perehdytyksen tehtävään
 • Loistavan paikan kehittyä asiakaspalvelijana isossa yrityksessä
 • Mukavan tiimin ja sparraavan, tukea tarjoavan esimiehen
 • Avoimen ja hyvinvointia tukevan yrityskulttuurin
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Erittäin kattavat työsuhde-edut, esimerkiksi kuntosalin vapaan käytön


Oletko valmis tarjoamaan huipputasoisia asiakaskokemuksia? Hae asiakasneuvojaksi nyt.


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena HR-järjestelmämme kautta viimeistään 4.8. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne +358 44 534 0915 tai anne@helmitehdas.fi


Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun alussa.


(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy suoraan Electroluxille)