ELECTROLUX – TEKNINEN ASIAKASNEUVOJA – HELSINKI

 • Helsinki, Suomi

ELECTROLUX – TEKNINEN ASIAKASNEUVOJA – HELSINKI

Yritysesittely


ELECTROLUX

Electrolux is a leading global appliance company that has shaped living for the better for more than 100 years. We reinvent taste, care and wellbeing experiences for millions of people, always striving to be at the forefront of sustainability in society through our solutions and operations. Under our brands, including Electrolux and AEG we sell approximately 60 million household products in approximately 120 markets every year. In 2020 Electrolux had sales of SEK 116 billion and employed 48,000 people around the world.

For more information go to www.electroluxgroup.com.

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

TEKNINEN ASIAKASNEUVOJA – HELSINKI


Ovatko asiakaspalvelutaitosi huippuunsa hiotut? Onko sinulla kokemusta kodinkoneiden parista ja hyvät tekniset taidot? Etsimme nyt Electroluxille kokenutta ja osaavaa teknistä asiakasneuvojaa.


Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Teknisenä asiakasneuvojana olet tärkeässä roolissa laadukkaan asiakaspalvelun ja loistavan asiakaskokemuksen varmistamisessa. Työssäsi neuvot ja autat asiakkaitamme teknisissä kysymyksissä esimerkiksi vikatiloihin tai teknisiin tietoihin liittyen pääasiassa puhelimitse. Toimit yhteistyössä huollon ja muun teknisen tiimin kanssa ratkaisten erilaisia asiakkaiden haasteita. Toimit myös puskurina asiakkaiden ja huoltotiimin välillä, varmistaen, että huoltoneuvontaan päätyvät vain tarvittavat kysymykset.


Sinä:

Tekniseksi asiakasneuvojaksi sopii tyyppi, jossa yhdistyvät loistava asiakaspalveluasenne ja hyvä tekninen ymmärrys ja kokemus. Nautit asiakaspalvelutilanteista, vaikka hoidettavana olisi haastavampikin tilanne. Sinulla on mainiot vuorovaikutustaidot, niin puhelimitse, kuin muissa kanavissa. Olet hyvä ottamaan kiinni asiakkaiden kysymyksistä ja tarpeista sekä ratkomaan niitä itsenäisesti.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta kodinkoneista, esimerkiksi huollon parista. Ymmärrät kodinkoneiden teknisiä ominaisuuksia ja tyypillisiä vikatiloja. Osaat myös neuvoa asiakkaita kodinkoneiden ominaisuuksiin ja oikeaan käyttöön liittyen. Toimit koko tiimin tukena ja apuna, joten sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja osaat arvioida, mihin asioihin tarvitse apua esimerkiksi huoltotiimiltä. Tiimin jäsenenä olet luotettava ja sitoutunut, sinulla on korkea työmoraali. Tärkeintä on, että osaat arvostaa niin asiakkaita, kuin omaa työyhteisöä.


Electrolux odottaa sinulta:

 • Kokemusta kodinkoneista ja hyvää teknistä ymmärrystä
 • Hyvää asiakaspalveluasennetta
 • Ongelmanratkaisutaitoa, paineensietokykyä ja iloista mieltä myös haastavammissa paikoissa
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja eri kanavissa
 • Sitoutunutta ja luotettavaa työasennetta


Electrolux tarjoaa sinulle:

 • Loistavan paikan kehittyä osana isoa yritystä
 • Mukavan tiimin ja sparraavan, tukea tarjoavan esimiehen
 • Avoimen ja hyvinvointia tukevan yrityskulttuurin
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Erittäin kattavat työsuhde-edut, esimerkiksi kuntosalin vapaan käytön


Oletko valmis tarjoamaan huipputasoisia asiakaskokemuksia? Hae tekniseksi asiakasneuvojaksi nyt.


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena HR-järjestelmämme kautta viimeistään 4.8. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne +358 44 534 0915 tai anne@helmitehdas.fi


Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun alussa.


(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy suoraan Electroluxille.)