ETELÄ-SUOMEN MEDIA - DIGIMYYNNIN ASIANTUNTIJA - VANTAA

 • Vantaa, Suomi

ETELÄ-SUOMEN MEDIA - DIGIMYYNNIN ASIANTUNTIJA - VANTAA

YritysesittelyETELÄ-SUOMEN MEDIA

Julkaisee 17 sanoma- ja kaupunkilehteä sekä 15 verkkosivustoa Etelä-Suomessa. Lehdet ovat alueensa johtavia paikallisia medioita ja ne tavoittavat printissä sekä verkossa 1 134 000 lukijaa (KMT SL 2019). Etelä-Suomen julkaisuohjelmaan kuuluu myös useita ammatti- ja asiakaslehtiä. Toiminta työllistää n. 230 henkilöä, joista puolet on toimittajia. Etelä-Suomen Media Oy on osa Mediatalo Keskisuomalaista.


Tutustuhan tarkemmin meihin ja palveluihimme: www.etelasuomenmedia.fi ja https://www.meks.fi 

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

DIGIMYYNNIN ASIANTUNTIJA – ETELÄ-SUOMEN MEDIA – VANTAA


Tunnetko digitaalisen markkinoinnin salat kuin omat taskusi, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pidät esiintymisestä? Asiakkaamme Etelä-Suomen Media kaipaa nimittäin juuri Sinua kehittämään ja tukemaan rautaisen mediamyyntitiimimme digitaalista osaamista.


Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Etelä-Suomen Median Digimyynnin asiantuntijana tulet toimimaan asiakkaamme mediamyyntitiimin sparraajana ja tukena mediamyyjien päivittäisessä työssä. Tomit myynnin tukena asiantuntijan roolissa ja myynninedistäjänä asiakaskohtaamisissa. Tulet tekemään aktiivista työtä koko Etelä-Suomen Median toimialueella ja toimit päivittäin mediamyyjiemme ja asiakkaiden parissa. Tulet olemaan keskeisessä roolissa yhden Suomen suurimman mediatalon digimyynnin kehittämisessä.


Tulet sijoittumaan Etelä-Suomen Median kasvavaan ja kehittyvään digitiimiin. Sinua tukee ja ohjaa työssäsi digi- ja järjestelmäkehityspäällikkö, joka on tehnyt nyt rekrytoitavan digimyynnin asiantuntijan tehtäviä aikaisemmin, joten saat hyvän perehdytyksen ja pääset heti tekemisen vauhtiin. Työ on hyvin liikkuvaa Etelä-Suomen Median koko toimialueella, joten oma auto on tässä työssä edellytys.


Tässä roolissa menestyäkseen täytyy olla tietotaitoa display-mainonnan tekemisestä sen eri muodoissa ja kanavissa. Merkittäväksi eduksi katsotaan osaaminen sisältömarkkinoinnin sekä hakukone- ja sosiaalisen median mainonnan parista. Sinulla tulee olla kykyä ja halua kehittää omaa digiosaamistasi itsenäisesti ja edellytykset toimia erilaisten ihmisten kanssa. Kaupallinen, myyntiin tähtäävä kokemus ja asenne auttaa tässä roolissa paljon.


Mitä Etelä-Suomen Media tarjoaa Sinulle:

 • Vakavaraisen ja menestyneen yrityksen työnantajaksesi
 • Vakituisen ja vastuullisen roolin digitaalisen kehityksen ytimessä
 • Kasvavan tiimin ja esimiehen, jotka tukevat ja kannustavat Sinua
 • Kattavan ja hyvin käytännönläheisen perehdytyksen tuotteisiin ja työtehtäviin
 • Motivoivat ansaintamahdollisuudet


Mitä Etelä-Suomen Media odottaa Sinulta:

 • Kokemusta ja näyttöjä display-mainonnan osaamisesta
 • Näytöt ja osaaminen työstä kaikkien muiden digimedioiden parissa katsotaan eduksi
 • Kaupallinen kokemus ja asenne on iso etu
 • Aktiivisuutta, rohkeutta ja heittäytymiskykyä
 • Nopeaa tiedon omaksumista ja sen hyödyntämistä käytännön tasolla
 • Hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua


Kiinnostuitko paikasta? Hyppäätkö mukaan hienoon kasvutarinaan?


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa Helmitehtaan HR-järjestelmän kautta 7.6.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka +358 50 566 5612 tai sähköpostitse marjukka@helmitehdas.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2020.


(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy suoraan Etelä-Suomen Medialle.)