FEDEX - ACCOUNT EXECUTIVE - PÄÄKAUPUNKISEUTU

 • Vantaa, Suomi

FEDEX - ACCOUNT EXECUTIVE - PÄÄKAUPUNKISEUTU

Yritysesittely
FedEx Express

FedEx Express on yksi maailman suurimmista pikakuljetusyrityksistä ja on johdonmukaisesti sijoittunut Fortune-lehden maailman kymmenen arvostetuimman yrityksen joukkoon. FedEx tarjoaa asiakkailleen kuljetus- ja liiketoimintaratkaisuja toimien yli 220 maassa ja alueella ympäri maailman. Maailmanlaajuinen verkostomme toimii erinomaisten FedEx-tiimiläisten avulla, jotka auttavat tekemään jokaisesta asiakaskokemuksestamme erinomaisen.


Tutustu FedExiin: www.fedex.com/fi

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

FEDEX – ACCOUNT EXECUTIVE – PÄÄKAUPUNKISEUTU

Saatko asiakkaasi loistamaan kuuntelevan myyntityön avulla? Haluatko olla mukana kasvattamassa markkinaosuutta aktiivisella uusasiakashankinnalla? Hienoa! FexEd etsii joukkoonsa Account Executivea, joka nappaa asiakassalkun vaalittavakseen pääkaupunkiseudulla.


Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Account Executive -roolissa liityt mukaan FedExin energiseen ja ammattitaitoiseen myyntitiimiin vastaamaan ratkaisukeskeisestä B2B-myynnistä pääpainon ollessa suurimmissa PK-sektorin asiakkuuksissa.


Roolisi keskiössä on aikataulutettujen kuljetuspalveluiden tarjoaminen uusien ja nykyisten asiakkaidesi toiveita kuunnellen ensiluokkaisen asiakaskokemuksen kautta. Samalla toimit FedExin palveluiden kouluttajana ja konsultoijana asiakkaidesi suuntaan. Autat asiakkaitasi menestymään!


Hoidat koko myyntiprosessin itsenäisesti aina ensikontaktin luomisesta tapaamisiin ja kaupan viimeistelyyn. Liikut asiakkaidesi parissa yrityskäynneillä ja sähköisiä kanavia hyödyntäen. Yhdessä tiimin kanssa asetetut tavoitteet mahdollistavat työssäsi menestymisen, jonka tuloksista vastaat suoraan District Sales Managerille.


Työ on alustavasti määräaikainen 27.4.2023 asti, kyseessä on äitiysloman sijaisuus.

Sinä:

Sales Executiven pesti soveltuu kuin nakutettu B2B-myynnin parista kokemusta hankkineelle tekijälle, joka syttyy nopeatempoisesta ja jatkuvasti kehittyvästä työympäristöstä.


Sinulla on itsenäinen ja tavoitteellinen ote työhösi – haluat tehdä töitä ihmisten parissa ja osana tiimiä. Tiedät, mitä loistava asiakaspalvelu ja asiakkuudenhoito tarkoittaa, ja tyytyväinen asiakas on aina työsi keskiössä. Kuuntelet ihmisiä herkällä korvalla ja lähestyt tilanteita positiivisella mielellä haastaen myös omaa tapaasi toimia. Työskentelyotteesi on tehokas ja hallitset aikataulusi kovassakin vauhdissa. Logistiikka-alan tuntemus katsotaan eduksesi.


Mitä sinä tuot mukanasi FedExille:

 • Näyttöjä ja kokemusta menestyksekkäästä B2B-myynnistä
 • Itseohjautuvaa ja aktiivista otetta myyntiintyöhön
 • Innokkuutta oppia ja kehittyä osana muuttuvaa myyntiympäristöä
 • Ratkaisukeskeistä asennetta ja kykyä loistaa paineenkin alla
 • Tuloshakuista otetta asiakastyöhön
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Mitä saat hypätessäsi FedExin jengiin:

 • Monipuolisen roolin globaalissa ja dynaamisessa yrityksessä
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi kiinnostavien asiakkuuksien parissa
 • Koko tiimin sekä esihenkilön tuen tavoitteidesi saavuttamiseksi
 • Loistavan tiimin ja menestymistäsi tukevan esihenkilön
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät edut, mm. vapaan autoedun

Joko kädet sauhuavat työn pariin? Laita hakemusta tulemaan!


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.7.2022 mennessä PDF-muodossa Helmitehtaan HR-järjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Melvaskoski  sähköpostilla anne@helmitehdas.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Olemme lomalla heinäkuun ajan.


Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksystä 2022.


(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy FedExille.)