HELMITEHDAS OY – CUSTOMER SUCCESS SPECIALIST (B2B) – HELSINKI (BULEVARDI)

 • Helsinki, Suomi

HELMITEHDAS OY – CUSTOMER SUCCESS SPECIALIST (B2B) – HELSINKI (BULEVARDI)

YritysesittelyHELMITEHDAS OY – LAADUKKAASTI ERI TAVALLA

Helmitehdas on rekrytointialan ytimessä toimiva luotettava kumppani, joka edistää asiakkaidensa menestystä löytämällä oikeat henkilöt avoinna oleviin tehtäviin. Teemme rekrytointia intohimolla Helsingistä käsin kaikkialle Suomeen ja Pohjoismaihin.


Uskomme vahvoihin asiakassuhteisiin, avoimeen kommunikaatioon ja kaikin puolin laadukkaaseen tekemiseen. Perustamisvuodesta 2015 lähtien olemme kasvaneet huimaa vauhtia. Kasvaa aiomme myös jatkossa - tavoitteemme on olla vuoteen 2025 mennessä Suomen tehokkain ja arvostetuin rekrytointikumppani.


Tutustu meihin ja tuleviin tiimiläisiisi kotisivuillamme: https://helmitehdas.fi.

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

HELMITEHDAS – CUSTOMER SUCCESS SPECIALIST – HELSINKI

HUIPPUMYYJÄÄ MÄ METSÄSTÄN – MEIDÄN JENGI HALUAA SAADA PARHAAN!

Tuletko vahvistamaan meidän timanttista B2B-myyntiämme? Etsimme energiseen porukkaamme uutta työkaveria Customer Success Specialistiksi. Kiinnostuitko? Annas, kun kerromme lisää!


Mikä homma?

Meillä Helmitehtaalla pääset mukaan porukkaan, jossa hommat tehdään roolista riippumatta yhdessä ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Customer Success Specialistina toimit brändilähettiläänämme myynnin ja uusasiakashankinnan kärkipaikalla yhdessä juuri Customer Success Manageriksi ylentyneen Saaran kanssa. Ja hei, mukana hustlaa myös meidän toimarimme Marjukka.

 • Olet korvat ja silmät: tunnistat asiakkaidemme tarpeita, ymmärrät heidän liiketoimintaansa sekä sen kasvumahdollisuuksia ja tarjoat näitä edistäviä kokonaisvaltaisia rekrytointipalveluitamme.
 • Hurmaat kanavasta riippumatta: ensiluokkainen asiakaskokemus syntyy niin puhelimitse, viestitse kuin kasvotusten
 • Teet myyntiä modernilla otteella: ymmärrät kaupallisuuden merkityksen, hallitset somekanavat osana tuloksellista myyntityötäsi ja olet varsinainen social sellingin mestari.


Siis mitä? Kuka?

Ennakkoluuloton ja rohkeasti myyntitilanteisiin syöksyvä B2B-myynnin taitaja, jolle on kertynyt kokemusta palvelumyynnistä jo muutaman vuoden ajan. Oletko se sinä? Vai oletko tyyppi, joka palaa halusta nousta myynnin superosaajaksi ja valloittaa rekrymarkkinat? Kummin vain sopii: meidän kanssamme opit ja onnistut!


Sinulta saattaakin jo pulputa ideoita siitä, ketä lähdemme kontaktoimaan laajasta verkostostasi uusasiakashankinnan kentällä. Taskustasi löytyy karismaa ja asennetta, jolla kaupat hoidetaan maaliin tilanteessa kuin tilanteessa. Käytät HubSpotia yhtä sujuvasti kuin äidinkieltäsi, eikä markkinoinnin ja myynnin luova yhdistäminen ole sinulle vierasta. Tartut työhösi itsenäisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Pelaat aina yhteen hiileen ja teet kaikkesi tiimin menestyksen eteen.


Me haluamme sut meille, jos:

 • Rakastat asiakkaitasi – he ovat työmme sydän
 • Kaipaat haasteita – meidän kanssamme pääset ideoimaan uutta
 • Haluat mennä kovaa – kasvuorganisaationa meillä riittää menoa ja meininkiä
 • Nautit siitä, mitä teet – ja annat sen näkyä


Mitä me lupaamme:

 • Timanttisen asiakaskentän ja merkityksellisen työnkuvan
 • Vaativan, mutta rennon ja sitoutuneen tiimin, jonka kanssa nautit työstäsi
 • Kattavat edut, kuten työmatkaedun, kulttuurirahan, virkistysillat jne.
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet ja mitä mahtavimmat toimistotilat Helsingin ytimessä Bulevardilla
 • Loistavat ansaintamahdollisuudet (pohjapalkka n. 3 000 € + provisiot, joissa ei kattoa)


Tartutko haasteeseen ja lähdet valloittamaan rekryalaa idearikkaalla myynnillä? Huippua!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 29.5.2022 mennessä PDF-muodossa Helmitehtaan HR-järjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Saaralta puhelimitse +358 44 283 0507 tai sähköpostilla saara@helmitehdas.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Työ alkaa kevään-kesän 2022 aikana.


(Valittu työnhakija työllistyy suoraan Helmitehdas Oy:lle.)