HELMITEHDAS OY – CUSTOMER SUCCESS TRAINEE – HELSINKI (BULEVARDI)

  • Helsinki, Suomi

HELMITEHDAS OY – CUSTOMER SUCCESS TRAINEE – HELSINKI (BULEVARDI)

Yritysesittely


HELMITEHDAS – LAADUKKAASTI ERI TAVALLA

Haluatko kasvaa rekrytointialan kirkkaaksi tähdeksi? Hienoa – me haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden asiantuntijaurasi lähtölaukaukselle.


HelmiTrainee on Helmitehtaan trainee-ohjelma, jonka tavoitteena on mahdollistaa uransa alkuvaiheessa olevien tulevien superstarojen kehitysmahdollisuudet ammattilaisten ympäröimänä. Traineiden työskentelyä ja ammatillista kasvua tukevat esihenkilön lisäksi koko mahtava tiimimme. Palkallisen ja kokoaikaisen HelmiTrainee-jakson pituus on noin puoli vuotta, ja tahtotilamme on työllistää trainee vakituiseen työsuhteeseen trainee-jakson päätyttyä.


Helmitehdas on rekrytointialan ytimessä toimiva luotettava kumppani, joka edistää asiakkaidensa menestystä löytämällä oikeat henkilöt avoinna oleviin tehtäviin. Teemme rekrytointia intohimolla Helsingistä käsin kaikkialle Suomeen ja Pohjoismaihin.


Uskomme vahvoihin asiakassuhteisiin, avoimeen kommunikaatioon ja kaikin puolin laadukkaaseen tekemiseen. Perustamisvuodesta 2015 lähtien olemme kasvaneet huimaa vauhtia. Kasvaa aiomme myös jatkossa - tavoitteemme on olla vuoteen 2025 mennessä Suomen tehokkain ja arvostetuin rekrytointikumppani.


Tutustu meihin ja tuleviin tiimiläisiisi kotisivuillamme: https://helmitehdas.fi.

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

CUSTOMER SUCCESS TRAINEE – HELSINKI


Sinäkö tulevaisuuden myyntitykki? Se me halutaan nähdä! Meillä Helmitehtaalla vannotaan tulevaisuuden toivoihin – siksi etsimme innokasta Customer Success Traineeta vahvistamaan timanttista B2B-myyntitiimiämme Helsingin Bulevardille.


”Traineena yllätyin siitä, miten isosti pääsen vaikuttamaan asioihin ja miten omalla työpanoksella on oikeasti merkitystä. Osaamiseni on otettu huomioon ja minuun luotetaan – me ollaan kuin yhtä perhettä. Ja mikä parasta: onnistumiset palkittiin Trainee-jakson päätteeksi vakkarisopimuksella!”


Jätä kaavoihin kangistunut ajattelu taaksesi

Me Helmitehtaalla rakennamme asiakkaidemme menestystä löytämällä oman alansa huippuammattilaiset avoinna oleviin positioihin. Tämä jengi menee kovaa, heittäytyy ja onnistuu yhdessä.


Customer Success Traineena pääset temmeltämään mahtavan myyntitiimimme kanssa, jossa brändilähettilyyden, myynnin ja asiakashoidollisen tekemisen kärkipaikalla toimivat niin Saara ja Marjukka kuin vielä mysteeriksi jäävä uusi kollegasi. Työpäiväsi koostuvat modernin myynnin avustavista tehtävistä, ensiluokkaisen asiakaskokemuksen luomisesta ja ennen kaikkea asiakkaidemme tarpeiden kuuntelemisesta.


Kuten koko tiimimme, tartut toimeen myös toimiston muissa juoksevissa asioissa ja loihdit tarpeen mukaan vaikkapa somesisältöjä kanaviimme. Olethan siis peloton somenatiivi ja social sellingin mestari, joka haluaa kokeilla uutta?


Sinustako meidän uusi HelmiTrainee?

Ei väliä, olitpa sitten urasi alkutaipaleella oleva opiskelija tai alanvaihdosta haaveileva tulevaisuuden myyntistara: meille tärkeintä on innokas asenteesi ja palava intosi oppia myynnin ja rekrytoinnin maailmaa.


Olet joustava tiimipelaaja, joka nauttii niin luovasta kuin käytännönläheisestä työstä. Ymmärrät liiketoimintaa, eikä luonteestasi puutu karismaa. Tilannetajusi on pettämätön, etkä koskaan luovu tekemisen laadusta. Joku voisi kuvailla sinua oikeaksi heittäytyjäksi, joka tarttuu hommiin itsenäisellä otteella työtehtävästä riippumatta.

Me haluamme sut meille, jos:

  • Rakastat asiakkaitasi – he ovat työmme sydän
  • Kaipaat haasteita – meidän kanssamme pääset ideoimaan uutta
  • Haluat mennä kovaa – kasvuorganisaationa meillä riittää menoa ja meininkiä
  • Nautit siitä, mitä teet – ja annat sen näkyä


Helmitehtaan porukassa saat:

  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisesti rekrytointialan pioneeripaikalla
  • Sparraavan ja sitoutuneen tiimin, jonka kanssa nautit työstäsi ja pääset loistamaan
  • Vaativan, mutta rennon työilmapiirin, jossa pääset vaikuttamaan osaamisellasi
  • Kattavat henkilöstöedut, kuten työmatkaedut, kulttuurirahan, virkistysillat jne.
  • Joustavat työskentelymahdollisuudet ja mitä mahtavimmat toimistotilat Helsingin ytimessä Bulevardilla


Me emme malta odottaa: laita hakemus tulemaan ja lähde mukaan tekemään tulosta kanssamme!


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 29.5 mennessä PDF-muodossa Helmitehtaan HR-järjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Evalta puhelimitse +358 50 300 7400 tai sähköpostilla eva@helmitehdas.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työ alkaa kesän 2022 aikana.


(Valittu työnhakija työllistyy suoraan Helmitehdas Oy:lle.)