HELMITEHDAS OY – TALENT ATTRACTION TRAINEE – HELSINKI (BULEVARDI)

  • Helsinki, Suomi

HELMITEHDAS OY – TALENT ATTRACTION TRAINEE – HELSINKI (BULEVARDI)

YritysesittelyHELMITEHDAS – LAADUKKAASTI ERI TAVALLA

Haluatko kasvaa rekrytointialan kirkkaaksi tähdeksi? Hienoa – me haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden asiantuntijaurasi lähtölaukaukselle.


HelmiTrainee on Helmitehtaan trainee-ohjelma, jonka tavoitteena on mahdollistaa uransa alkuvaiheessa olevien tulevien superstarojen kehitysmahdollisuudet ammattilaisten ympäröimänä. Traineiden työskentelyä ja ammatillista kasvua tukevat esihenkilön lisäksi koko mahtava tiimimme. Palkallisen ja kokoaikaisen HelmiTrainee-jakson pituus on noin puoli vuotta, ja tahtotilamme on työllistää trainee vakituiseen työsuhteeseen trainee-jakson päätyttyä.


Helmitehdas on rekrytointialan ytimessä toimiva luotettava kumppani, joka edistää asiakkaidensa menestystä löytämällä oikeat henkilöt avoinna oleviin tehtäviin. Teemme rekrytointia intohimolla Helsingistä käsin kaikkialle Suomeen ja Pohjoismaihin.


Uskomme vahvoihin asiakassuhteisiin, avoimeen kommunikaatioon ja kaikin puolin laadukkaaseen tekemiseen. Perustamisvuodesta 2015 lähtien olemme kasvaneet huimaa vauhtia. Kasvaa aiomme myös jatkossa - tavoitteemme on olla vuoteen 2025 mennessä Suomen tehokkain ja arvostetuin rekrytointikumppani.


Tutustu meihin ja tuleviin tiimiläisiisi kotisivuillamme: https://helmitehdas.fi.

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

TALENT ATTRACTION TRAINEE – HELSINKI


Haluatko kehittyä rekrytointialan kirkkaaksi moniosaajaksi tulevaisuuden rekrytointiajatteluun vannovan tiimin ytimessä? Me uskomme tulevaisuuden toivoihin ja etsimme nyt Talent Attraction Traineeta Helmitehtaan energiseen tiimiin Helsingin Bulevardille.


”Traineena yllätyin siitä, miten isosti pääsen vaikuttamaan asioihin ja miten omalla työpanoksella on oikeasti merkitystä. Osaamiseni on otettu huomioon ja minuun luotetaan – me ollaan kuin yhtä perhettä. Ja mikä parasta: onnistumiset palkittiin Trainee-jakson päätteeksi vakkarisopimuksella!”


Ei pelkkää kahvinkeittelyä – meillä pääset hommiin!
Me Helmitehtaalla rakennamme asiakkaidemme menestystä löytämällä oman alansa huippuammattilaiset avoinna oleviin positioihin. Voimme luvata, ettei yksikään päivä ole samanlainen – meidän jengissä mennään kovaa, heittäydytään ja onnistutaan. Yhdessä!


Talent Attraction Traineena olet tärkeä osa ammattitaitoista tiimiämme työskennellen monipuolisissa rekrytointiin ja työnantajamielikuvaan liittyvissä tehtävissä. Tuet rekrytointikonsulttejamme prosessien läpiviemisessä erilaisin avustavin tehtävin aina ensikontaktoinnista jälkihoitotyöhön.


Kuten koko tiimimme, tartut toimeen myös toimiston muissa juoksevissa asioissa ja loihdit tarpeen mukaan vaikkapa somesisältöjä kanaviimme. Olethan siis peloton somenatiivi, joka haluaa kokeilla uutta?


Sinustako meidän uusi HelmiTrainee?

Ei väliä, olitpa sitten urasi alkutaipaleella oleva opiskelija tai alanvaihdosta haaveileva tulevaisuuden rekryammattilainen: meille tärkeintä on innokas asenteesi ja palava intosi oppia rekrytoinnin maailmaa aina pienistä yksityiskohdista suuriin linjoihin. Haluat olla luomassa suuntaviivoja uudenlaiselle rekryajattelulle.


Olet joustava tiimipelaaja, joka nauttii niin luovasta kuin käytännönläheisestä työstä ymmärtäen hallinnollisten tehtävien tärkeyden osana tuloksen tekemistä. Sinulta löytyy ymmärrystä liiketoiminnasta, eikä tilannetajusi petä koskaan. Joku voisi kuvailla sinun tarttuvan hommaan kuin hommaan itsenäisellä otteella, olipa kyseessä sitten rutiinityö tai somen parissa häärääminen. Oli tehtävä mikä tahansa, pidät tekemisen laadun aina huipussaan.


Istut meidän jengiin kuin nenä päähän, jos:

  • Ensiluokkaiset asiakaskohtaamiset ovat tekemisesi tärkein mittari – me rakastamme asiakkaitamme
  • Uskallat astua ulos mukavuusalueeltasi – uuden kokeilu ja itsensä haastaminen ovat tekemisemme ydintä
  • Haluat mennä kovaa kasvuorganisaatiossa – meno ja meininki kuvaa meitä osuvasti!
  • Annat persoonasi näkyä ja nautit siitä, mitä teet – meillä nauru kuuluu ammattimaisuuden kylkeen


Helmitehtaan porukassa saat:

  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisesti rekrytointialan pioneeripaikalla
  • Sparraavan ja sitoutuneen tiimin, jonka kanssa nautit työstäsi ja pääset loistamaan
  • Vaativan, mutta rennon työilmapiirin, jossa pääset vaikuttamaan osaamisellasi
  • Kattavat henkilöstöedut, kuten työmatkaedut, kulttuurirahan, virkistysillat jne.
  • Joustavat työskentelymahdollisuudet ja mitä mahtavimmat toimistotilat Helsingin ytimessä Bulevardilla


Mitäs tuumaat: lähdetäänkö rakentamaan yhdessä tulevaisuuden rekrymaailmaa?


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 29.5 mennessä PDF-muodossa Helmitehtaan HR-järjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Evalta puhelimitse +358 50 300 7400 tai sähköpostilla eva@helmitehdas.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työ alkaa kesän 2022 aikana.


(Valittu työnhakija työllistyy suoraan Helmitehdas Oy:lle.)