Siirry sisältöön

LASSILA & TIKANOJA – TYÖNJOHTAJA – KOKKOLA

Hybridi
 • Kokkola, Keski-Pohjanmaa, Suomi

Työpaikan kuvausLASSILA & TIKANOJA – Kulutusyhteiskunnasta kierrätysyhteiskuntaan

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja.

Tule mukaan tekemään muutosta! Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin osoitteessa: www.lt.fi


”Toiset ovat kiertotalouden ajatusjohtajia tai asiantuntijoita. Toiset käärivät hihat ja tekevät kiertotaloutta käytännössä. Me teemme molempia. L&T on kiertotalouden toiminnanjohtaja – asiantuntija, joka vie isot ajatukset käytäntöön asti yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.”

Työpaikan vaatimukset

TYÖNJOHTAJA – KOKKOLA


Oletko ihmisjohtaja, joka painottaa työssään asiakkaidensa tyytyväisyyttä ja tiiminsä yhteishenkeä? Lassila & Tikanoja nimittäin etsii tiimiinsä työnjohtajaa Kokkolaan. Tässä roolissa tulet vastaamaan ja tuottamaan tehokkaasti ja turvallisesti asiakkaille lisäarvoa rakentavia palveluratkaisujamme ympäri Keski-Pohjanmaan. Kiinnostuitko?


Tehtävänkuva & vastuualueet:

Kokkolan työnjohtajana toimit kierrätystalouden kärkipaikalla Lassila & Tikanojan Ympäristöpalveluissa varmistamassa 12 kuljettajista koostuvan tiimisi menestystä ja päivittäistä toimintaa. Lisäksi otat osaa myös Seinäjoen toimipaikan työnjohdollisiin tehtäviin.


Roolisi jakautuu tiimisi esihenkilötyön ja päivittäisjohtamisen sekä liiketoimintamme paikallisten asiakkuuksien kehittämisen ympärille. Kuljettajamme työskentelevät kahdessa vuorossa arkipäivisin, joten koordinoit sujuvasti työvuoroja, vastaat reklamaatiotilanteisiin ja toimit aktiivisesti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa palvelumme laadun varmistamiseksi – ja sen ylittääksemme. Laajojen kokonaisuuksien hallinta on sinulle tuttua, eivätkä sormesi mene solmuun kalustomme operatiivisesta hallinnasta, ajojärjestelyistä, työturvallisuuden takaamisesta tai resurssoinnista.


Lassila & Tikanojalla hommat hoidetaan yhdessä tuumin, joten pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja tapojamme. Aiempi kokemuksesi kuljetus- tai kierrätysalalta ja menestyksekkäästä esihenkilötyöstä antaa sinulle avaimet onnistumiseen, mutta tiimisi sekä kollegasi tukevat sinua työssäsi. Olet ihmisten johtaja, joka osaa ratkoa ongelmia ja kestää myös ajoittaista painetta. Tartut työhösi hymyssä suin kantaen vastuusi kiperämmässäkin tilanteessa. Hyvien vuorovaikutustaitojesi lisäksi edellytämme digimaailman ymmärrystä, sillä työtä tehdään erilaisten järjestelmien parissa. Oletkin nopea oppimaan uutta – et jää koskaan paikallesi. Lassila & Tikanoja teettää valitulle henkilölle huumausainetestauksen ennen työsopimuksen allekirjoittamista.


Mitä sinä tuot mukanasi Lassila & Tikanojalle:

 • Ymmärrystä ja työkokemusta kuljetus- ja kierrätysalalta (logistiikka-, teknisen tai muun soveltuvan alan koulutus plussaa)
 • Hyvää kaupallista otetta ja liiketoiminnallista ymmärrystä päivittäisessä tekemisessä
 • Halua olla alansa paras esihenkilö, joka saa tiiminsä loistamaan
 • Joustavaa, oma-aloitteista ja ongelmanratkaisukeskeistä asennetta
 • Etupainotteista ja suunnitelmallista työskentelyotetta
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja niin suullisesti kuin kirjallisesti
 • Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi


Lassila & Tikanoja lupaa sinulle:

 • Vastuullisen työn kotimaisessa, alan johtavassa yrityksessä
 • Mahdollisuuden vaikuttaa liiketoiminnan kasvuun ja kehitykseen
 • Yhteisöllisen ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä sparraavan esihenkilön
 • Monipuoliset ura- ja etenemismahdollisuudet
 • Kannustavan palkkausmallin (kiinteä + vuosibonus)

Luonnonvarat hupenevat ja jätteiden lajittelun merkitys korostuu – meitä Ympäristöpalveluiden ammattilaisia tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Oletko sinä seuraava työnjohtajamme?


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena HR-järjestelmämme kautta 7.7.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat Marjukalta numerosta +358 50 566 5612 tai sähköpostilla marjukka@helmitehdas.fi Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun 2024 aikana.


(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy Lassila & Tikanojalle.)

tai

Apply with Indeed ei saatavilla