LEASEPLAN – CREDIT ANALYST – ESPOO

 • Espoo, Suomi

LEASEPLAN – CREDIT ANALYST – ESPOO

YritysesittelyLEASEPLAN

LeasePlan on maailman suurimpia leasingautoyrityksiä ja johtava yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Hallinnoimme globaalisti noin 1,8 miljoonaa autoa 29 maassa.


Suomessa toimimme yli 100 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina eri kokoisille yrityksille, yhteisöille ja kuluttajille. Hallinnoimme Suomessa yli 25 000 ajoneuvoa noin 900 asiakasyrityksessä toimien myös käytettyjen autojen myyntiliikkeenä.


LeasePlan on sitoutunut edistämään nollapäästöjä liikenteessä. Tuemme asiakkaidemme tavoitteita vastuulliseen ja ympäristöystävällisempään liikkumiseen.


Tututstu meihin ja palveluihimme: www.leaseplan.com

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

LEASEPLAN – CREDIT ANALYST – VANTAA


Haluatko kehittyä luotto- ja tilinpäätösanalyysien rautaiseksi ammattilaiseksi? Tartutko hommiisi tarkasti ja analyyttisesti? Hienoa! LeasePlan etsii Espooseen uutta tiimikaveria Credit Analystin rooliin takaamaan luottopäätösprosessien ensiluokkaisen hoitumisen.


Tehtävänkuva ja vastuualueet:

LeasePlanin Credit Analystina tulet taloustiimiimme mukaan varmistamaan luottopäätösprosessiemme sujuvuutta ripeällä, asiantuntevalla ja ammattimaisella otteellasi.


Monipuoliset työtehtäväsi sisältävät niin luottopäätösten valmistelua ja suositusten antamista kuin sopimusmuutoksiin liittyvää operatiivista työtä. Analysoit tilinpäätöstietoja ja osallistut asiakaskohtaisiin due diligence -prosesseihin kehittäen jatkuvasti myös kaupallista yhteistyötä, toimintatapojamme ja luottopäätösprosessejamme.


Toimit kollegojesi apukätenä avustaen heitä Corporate-asiakkaiden luotto- ja tilinpäätöksissä, SIC-koodien ja asiakasluokitusten päivittämisessä sekä luottolimiittien täsmäyksissä. Me työskentelemme yhdessä tavoitteidemme eteen tehden hommia yli tiimirajojen: olethan siis valmis vetämään yhteistä köyttä!


Sinä:

Löytyykö sinulta analyyttisyyttä ja aitoa kiinnostusta luottojen hallintaan sekä yritysten tilinpäätösanalyyseihin? No hei – sittenhän se on selvää.


Tämän pestin täyttää loistavasti oma-aloitteinen tekijä, joka toimii roolissaan vakuuttavasti välittäen vaikutelmaa luotettavasta ammattilaisesta. Tässä tukenasi on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Olet mahdollisesti urasi alkutaipaleella ja tehnyt jonkin verran esimerkiksi tilinpäätösanalyyseja, mutta mikä tärkeintä: haluat kehittää prosesseja oppien jatkuvasti lisää itsekin. Hallitset MS Office -työkalut kuin omat taskusi, eikä työnteko englanniksi tuota vaikeuksia.


Teet hommasi täsmällisesti ja tuloshakuisesti kantaen vastuun yhteisten tavoitteidemme täyttämiseksi. Työt hoituvat hyvällä draivilla tiimihenkeä ja arvojamme vaalien. Meillä hymy saa näkyä! 


Mitä sinä tuot mukanasi LeasePlanille:

 • Aitoa intohimoa luottotietojen hallintaan ja yritysten tilinpäätösanalyyseihin
 • Kokemusta esim. tilinpäätösanalyyseistä ja halua kasvaa kovan luokan ammattilaiseksi
 • Tarkkaa ja analyyttista työotetta, jolla tulosta tehdään tehokkaasti
 • Loistavia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Mitä LeasePlan tarjoaa sinulle:

 • Kansainvälisen työympäristön toimialalla, joka on historiansa suurimman murroksen keskellä
 • Mielenkiintoisen tehtävänkuvan, jossa pääset oppimaan uutta
 • Kasvua ja onnistumisia tukevan esihenkilön
 • Yhteistyöhenkisen, innostuneen ja sitoutuneen tiimin
 • Kiinteän palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut


Lähdetkö kehittymään kanssamme entistäkin kovemmaksi ammattilaiseksi? Hae mukaan!


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 29.5.22 mennessä HR-järjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Annelta numerosta +358 44 534 0915 tai sähköpostilla anne@helmitehdas.fi. Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.


Työ alkaa sopimuksen mukaan alkukesän 2022 aikana.


(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy LeasePlanille.)