LEASEPLAN – TEKNINEN ASIANTUNTIJA (KESÄTYÖ) – ESPOO

  • Espoo, Suomi

LEASEPLAN – TEKNINEN ASIANTUNTIJA (KESÄTYÖ) – ESPOO

Yritysesittely
LEASEPLAN

LeasePlan on maailman suurimpia leasingautoyrityksiä ja johtava yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Hallinnoimme globaalisti noin 1,8 miljoonaa autoa 29 maassa.


Suomessa toimimme yli 100 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina eri kokoisille yrityksille, yhteisöille ja kuluttajille. Hallinnoimme Suomessa yli 25 000 ajoneuvoa noin 500 asiakasyrityksessä toimien myös käytettyjen autojen myyntiliikkeenä.

LeasePlan on sitoutunut edistämään nollapäästöjä liikenteessä. Tuemme asiakkaidemme tavoitteita vastuulliseen ja ympäristöystävällisempään liikkumiseen.


Tututstu meihin ja palveluihimme: www.leaseplan.com

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

TEKNINEN ASIANTUNTIJA (KESÄTYÖ) – ESPOO


Hei sinä autoista innostunut tekijä! Onko kesätyöpaikka vielä hankkimatta? Asiakkaamme LeasePlan etsii kesätyöntekijää teknisen asiantuntijan rooliin Espoon Leppävaaraan 8–16 työhön kesä-elokuuksi, jonka jälkeen hommia on mahdollista jatkaa tuntityöläisenä. Tartutko haasteeseen?


Tehtävänkuva ja vastuualueet:

LeasePlanin teknisenä asiantuntijana lähdet mukaan tekemään hommia yhteen hiileen pelaavan nelihenkisen tiimimme kanssa autovahinkojen parissa.


Pääset tarttumaan monipuolisiin työtehtäviin aina yritysasiakkaiden neuvonnasta vahinkoilmoitusten käsittelyyn. Käyt korjaamoiden kanssa korjaustarpeita läpi pitäen linjat kuumina korjaamoiden ja vakuutusyhtiöiden suuntaan, ja käsittelet sujuvasti myös laskuja.


Työpisteesi sijaitsee Espoon Leppävaarassa, mutta kuukauden perehdytysjakson jälkeen myös etätyöt ovat mahdollisia. Työ on kesätyö täysillä tunneilla kesä-, heinä- ja elokuun ajan – toivomme toki, että pystyt jatkamaan tuntityöntekijänä myös syksyllä.


Sinä:

Asiakaslähtöisyys virtaa suonissasi. Teet työsi ahkerasti, mutta hyvällä huumorilla höystettynä.


Teknisen asiantuntijan kesätyöpestin ottaa haltuunsa erinomaisesti esimerkiksi mekaanikoksi vauriopuolelta opiskellut tai korjaamossa harjoitteluaan suorittanut tyyppi, jonka sydän sykkii autoille. Olet palveluhenkinen ja reipas tekijä, joka omaksuu tietoa nopeasti. Työ sujuu sinulta ongelmitta myös haastavammissakin tilanteissa, eikä pienen paineen alla työskentely ole sinulle vierasta.


Meillä töitä tehdään yhdessä vaalien hyvää tiimihenkeä. Kannat vastuusi yhteisten tavoitteidemme täyttämiseksi tehden töitä hymy huulilla ja iloista virettä ylläpitäen. Ja mikä tärkeintä: allekirjoitat arvomme toimien niiden mukaisesti.


Mitä sinä tuot mukanasi LeasePlanille:

  • Aitoa intohimoa autoja ja korjausalaa kohtaan
  • Kykyä omaksua tietoa nopeasti
  • Oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta yli tiimirajojen
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja (englannin kieli suotavaa, mutta ei pakollista)

Mitä LeasePlan tarjoaa sinulle:

  • Kansainvälisen työympäristön toimialalla, joka on historiansa suurimman murroksen keskellä
  • Oppimistasi ja ammattitaitosi kehitystä tukevan esihenkilön
  • Innostuneen ja hyvällä mielellä töitä tekevän tiimin
  • Kiinteän palkkauksen (n. 14 e/h)

Tartu haasteeseen ja lähde mukaan varmistamaan onnistuneita asiakaskohtaamisia!


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 22.5. mennessä HR-järjestelmämme kautta. Ole nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Annelta numerosta +358 44 534 0915 tai sähköpostilla anne@helmitehdas.fi. Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.


Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä, kuitenkin viimeistään kesäkuussa 2022.


(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy LeasePlanille.)