MACPEOPLE OY – MYYNTIKOORDINAATTORI – HELSINKI

 • Helsinki, Suomi

MACPEOPLE OY – MYYNTIKOORDINAATTORI – HELSINKI

Yritysesittely


MACPEOPLE OY

MacPeople on Suomen suurin Apple-tuotteisiin erikoistunut jälleenmyyjä, joka palvelee niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaitaan kivijalkamyymälöissä Helsingissä ja Turussa sekä verkossa osoitteessa 1store.fi. Aleksanterinkadun WTC:n liikkeemme on Applen tärkein näyteikkuna Suomessa.


Teemme kaikkemme palvellaksemme yritystänne asiantuntevasti ja laadukkaasti: meidän työmme on asiakkaan mielenrauha. Omia työntekijöitä meillä on tällä hetkellä noin 50. Valtaosa työntekijöistämme, myös myyjät, ovat sertifioituja Apple ja Adobe asiantuntijoita. Rahoituksen, hankinnan, logistiikan ja tuen eri tehtävissä toimivat henkilöt ovat hyvin ratkaisukeskeisiä ja palveluhenkisiä. Oman henkilökunnan tukena MacPeople hyödyntää monipuolista kumppaniverkostoaan.


Tutustu tarkemmin meihin ja palveluihimme: https://www.macpeople.fi/

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

MYYNTIKOORDINAATTORI – HELSINKI


Haluatko hurmata asiakkaitasi maailman arvokkaimman brändin huipputuotteiden parissa? Välittyykö posiitivinen asenteesi tilanteessa kuin tilanteessa? Mahtavaa! Asiakkaamme MacPeople etsii kasvavaan tiimiinsä myyntikoordinaattoria Helsinkiin. Ehkä tämä on sinun tilaisuutesi loistaa?


Myyntikoordinaattorina liityt mukaan kahdeksan henkilön ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen MacPeoplen KAM-myyntitiimiin varmistamaan kasvutavoitteitamme Suomessa.


Roolisi koostuu monipuolisista myynnin, asiakashallinnan ja asiakaspalvelun tehtävistä viestintätapaan katsomatta – tartut hommiin niin puhelimitse, viestitse ja kasvotusten kuin chat-palvelussakin. Hallinnoit asiakasrekisteriämme, tarjouspyyntöjä ja hintatiedusteluja, etkä epäröi olla asiakkaisiimme yhteydessä lisätietojen selvittämiseksi. Aikataulutat asiakastapaamisia ja toimit markkinointitiimimme apuna asiakastapahtumien järjestämisessä sekä markkinointikamppanjoiden suunnittelussa ja toteuttamisessa.


Avustat hankinnassa, tilausten vastaanotossa ja käsittelyssä, toimitusten seurannassa ja raportoinnissa. Meillä töitä tehdään yhteen hiileen puhaltaen työskennellen tiiviisti tiimirajojen yli. Positiivinen draivi ja halu tarjota ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ovat työmme ytimessä!


Millaista tyyppiä etsimme?

Iloinen ja ulospäinsuuntautunut tekijä, jolla on asiakaspalveluhenkinen ote hommiinsa tilanteessa kuin tilanteessa. Kuulostaako sinulta? Hienoa: me olemme valmiit panostamaan ammattiosaamisesi kasvuun!


Applen kumppaniyrityksenä meiltä edellytetään korkeaa palvelun laatua. Siksi etsimme jengiimme työkaveria, joka on tarkka, vastuuntuntoinen ja järjestelmällinen. Olet tottunut työskentelemään tehokkaasti myös paineen alla, sillä aktiivisten kampanjajaksojemme aikana koko organisaatiomme tekee hommia kädet sauhuten. Kannat vastuun hommistasi ja työskentelet ongelmitta niin itsenäisesti kuin tiimissä.


Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, ja olet ehtinyt kerryttämään hieman kokemusta asiakaspalvelusta sekä myynnistä. Erilaisten järjestelmien opettelu sujuu sinulta näppärästi, eikä työn hoitaminen suomeksi tai englanniksi tuota haasteita. Ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.


Lähde mukaan seikkailuun, jos sinulta löytyy

 • Intoa tarttua toimeen energisen asenteen siivittämänä
 • Ratkaisukeskeistä ja huolellista otetta työhösi
 • Ymmärrystä tilaus-toimitus-prosessista ja myyntiprosessista
 • Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä (ERP) sekä Salesforcesta katsotaan eduksi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Liittyessäsi MacPeoplen porukkaan, saat

 • Monipuolisen työn maailman arvokkaimman brändin parissa
 • Sparrailevan ja aktiivisen tiimin, joka auttaa sinua menestymään
 • Työnantajan, joka panostaa jokaisen tiimiläisensä ammattiosaamisen kehittämiseen
 • Upeat toimitilat Helsingin ydinkeskustassa (Autotalon 10. kerros)
 • Kiinteän palkkauksen ja muut edut


Hyppäätkö kanssamme mukaan Applen maailmanvalloitukseen?


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena HR-järjestelmämme kautta 31.7.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Saaralta numerosta +358 44 283 0507 tai sähköpostilla saara@helmitehdas.fi. Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.


Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2022.


(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy MacPeople Oy:lle.)