MARKKINOINTITOIMISTO WDS – DIGITAL MARKETING SPECIALIST – HELSINKI

 • Helsinki, Suomi

MARKKINOINTITOIMISTO WDS – DIGITAL MARKETING SPECIALIST – HELSINKI

YritysesittelyME – WDS

WDS on perustettu kymmenisen vuotta sitten intohimosta markkinointiin. Pienestä lähtenyt toiminta palvelee vuonna 2020 10-henkisen tiimin voimin kasvuhakuisia PK-yrityksiä ympäri Suomen. Ydintuotteemme on Markkinointitiimi-palvelu, jossa tarjoamme asiakkaalle mitattavaa kasvua tuovan markkinointiosaamisen. Markkinointitiimi-palvelu kattaa markkinoinnin johtamisen, digitaalisen markkinoinnin, sisällöntuotannon ja visuaalisen suunnittelun. Tehtävämme on yhdistää luovuus, teknologia sekä liiketoimintaosaaminen markkinoinniksi, jonka avulla avitamme asiakkaidemme kasvua sekä tietä menestykseen.


Käy tsekkaamassa tarkempi tarina ja porukka https://wds.fi

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

Se WDS:stä – seuraavaksi tarinaa tarjottavasta positiosta:

Oletko digimarkkinoinnin edelläkävijä, joka haluaa osallistua/vaikuttaa asiakkaidemme koko digimarkkinoinnin funneliin? Olet intohimoinen uuden oppija ja haluat kehittyä joka ikinen päivä?

Vastasitko kyllä? Me saatamme etsiä juuri Sinua asiakkaamme hienoon kasvutarinaan, joten hae ihmeessä WDS:lle Digital Marketing Specialistin positioon Helsingin Vallilaan


Mitä me etsimme – tehtävänkuvasi pähkinänkuoressa:

Etsimme siis huippuosaajaa ja -tyyppiä ammattitaitoiseen digitiimiimme. Olethan Google Adsin suvereeni taitaja ja osaat hyödyntää sitä ja sen ominaisuuksia laaja-alaisesti päivittäisessä duunissasi. Rakennat asiakkaillemme uusia kampanjoita sekä kehität ja optimoit nykyisiä. Myös raportointi kuuluu päivittäisiin tehtäviisi ja sinussa elääkin pieni numerotarkka näpertelijä, joka seuraa mieluusti lukujen lisäksi myös €uroja. Osaat sovittaa Google Ads -kampanjat sujuvasti osaksi asiakkaidemme muuta (digi)markkinointia.


Intohimosi on saada Google Ads -kampanjat lentoon ja osaatkin rakentaa niistä timantinkovia (vaatimattomasti) ja korkean konversion paketteja, jotka saavat asiakkaidemme (ja meidän) sukat pyörimään jaloissa. Saat siis ostavat asiakkaat liikkeelle. Vaikka haemmekin nyt Google Ads -ammattilaista, olet silti digimarkkinoinnin laaja-alainen tekijä, jonka kampanjat ja muukin tekeminen kestävät kriittisemmänkin tarkastelun. Ymmärrät hyvin myös sen, ettei se parhainkaan Google Ads -kampanja tuo yksinään tuloksia, vaan vaatii toimivan kokonaisuuden ympärilleen.


Siksipä duunikavereinasi on henkilöitä, jotka optimoivat kokonaisuutta:

”Jos ländäri ei vedä, kehitämme sen kuntoon. Jos oikeanlaista ländäriä ei ole, luomme sen. Jos asiakkaan verkkosivut ovat totaalisesti uusimisen tarpeessa, ehdotamme niiden uusimista.”


Mitä WDS tarjoaa Sinulle:

 • Äärettömän viihtyisät toimitilat Helsingin Vallilassa, luovan Kallion kupeessa
 • Mahdollisuuden kehittää työnkuvaasi osaamisesi ja kiinnostuksesi suuntaan
 • Viimeisen päälle toimivat työkalut käyttöösi
 • Välittömän ja luottamuksellisen työkulttuurin, jonka luomme kaikki yhdessä tiiminä
 • Vastuun ja vapauden (yhdessä – ei erikseen)
 • Ennakoivan ja modernin työterveyshuollon (Heltti) sekä Oura-hyvinvointisormuksen
 • Osaamistasi vastaavan palkkauksen + lounasedun


Mitä WDS odottaa Sinulta:

 • Useamman vuoden kokemusta (ja hyvät näytöt) Google Ads –hakusanamainonnasta sekä GDN-mainonnasta (remarketing & kylmä yleisö) + vahvaa osaamista Google Analyticsistä
 • Korkeakoulutukintoa & liiketoimintaymmärrystä
 • Intohimoa ja aitoa rakkautta tekemiseen sekä halua kehittyä parhaaksi
 • Analyyttista, mutta samalla luovaa otetta tekemiseen
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen & kirjallinen)
 • Tätä listausta lukiessasi sinulla tulee mieleen liuta muita arvokkaita työkaluja ja taitoja, joita ei tämän ilmoituksen laatija ole tullut ajatelleeksikaan – kerro ne meille.


Plussat:

 • SEO-osaaminen ja konversio-optimointitaidot
 • Kokemus RTB-kampanjoiden hallinnasta
 • Myynnillisen kirjoittamisen taito


Mites on – näetkö itsesi jo Vallilassa WDS:n logo otsassasi? Hae ihmeessä, niin jutellaan lisää.

Lähetä hakemus + CV 1.3.2020 mennessä HR-järjestelmämme kautta. Annan mieluusti lisätietoja tehtävästä + WDS:n porukasta numerosta+358 50 566 5612/Marjukka.


Aloitamme haastattelut hetimiten. Duuni alkaa sopimuksen mukaan alkukevään 2020 aikana.

(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy suoraan WDS Oy:lle.)