MODUL-SYSTEM OY - ASENNUS – JA VARASTOVASTAAVA – HELSINKI

  • Helsinki, Suomi

MODUL-SYSTEM OY - ASENNUS – JA VARASTOVASTAAVA – HELSINKI

Yritysesittely


MODUL – SYSTEM

Modul-System yksi maailman johtavista autokalustevalmistajista. Pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa ja meillä on 10 tytäryhtiötä Euroopassa ja Aasiassa. Lisäksi olemme edustettuina maailmanlaajuisesti jälleenmyyjäverkostomme kautta ja tuotteitamme myydään 50 maassa eri puolilla maailmaa. Modul-System on osa Lifco-konsernia, joka on listattu Tukholman pörssissä.


Tutustu meihin, palveluihimme, asiakkaisiimme ja jengiimme tarkemmin täältä: https://www.modul-system.fi/

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

Omaatko intohimon asentajantyötä kohtaan ja sinulla rautainen asenne tulee selkärangasta? Omaat asentajalle vaadittavan teknisyyden ja olet vastuuntuntoinen työssäsi? Jos vastasit kyllä – me haemme juuri Sinua Modul – Systemsille monipuoliseen ASENNUS – JA VARASTOVASTAAVAN tehtävään tukemaan jälleenmyyntiverkoston toimintaa.


Tehtävänkuvasi ja vastuualueesi: Etsimme nyt Modul-System Oy:n pieneen ja pippuriseen viiden henkilön porukkaan lisävahvistusta. Haemme siis asennuksista vastaavaa henkilöä monipuoliseen työhön Pääkaupunkiseudulle. Vastaat työssäsi muun muassa kalusteasennuksista, varaston ylläpitämisestä, lähetysten vastaanottamisesta ja lähettämisestä. Työnkuva on ajoittain todella itsenäistä, joten odotamme henkilöltä vastuuntuntoista työotetta ja innokkuutta sekä timanttista asennetta.


Olet jollain tavalla teknisesti orientoitunut, mutta tässä tehtävässä tärkein ovat asenne ja halu oppia uutta. Otat tehtävän kuin tehtävän rohkeasti hanskaan ja viet ne myös maaliin saakka. Olet tiimijäsenenä auttavainen ja luot hyvää henkeä ympärillesi. Olet tekijä vailla vertaa.


Kiinnostuitko? Lue ihmeessä ilmoitus loppuun saakka.


Modul - System tarjoaa Sinulle:

  • Paikan alan huippu yrityksessä
  • Loistavan tiimin ympärillesi
  • Vastuuta ja vapautta
  • Käytännönläheisen koulutuksen ja perehdytyksen alaa ja työtehtävää kohtaan
  • Motivoivan palkkauksen ja erinomaiset edut

Modul - System odottaa Sinulta:

  • Teknisyyttä ja innostusta alaa kohtaan
  • Oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoisuutta
  • Itsenäistä työotetta
  • Valmiutta matkustaa Suomessa sekä Pohjoismaissa

Kiinnostuitko Modul-System Finland Oy:n tarjoamasta hienosta mahdollisuudesta? Hyppää mukaan ja hae viipymättä huippuporukkaan.


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena 1.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Penttala +358 50 330 4499 / aleksi@helmitehdas.fi.


Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työ alkaa kevään 2020 aikana, kun sopiva henkilö on löytynyt. Aloitamme haastattelut hetimiten.


(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy suoraan Modul – System:lle.)