NIINI & CO OY – ECOMMERCE MANAGER – HELSINKI

 • Helsinki, Suomi

NIINI & CO OY – ECOMMERCE MANAGER – HELSINKI

YritysesittelyNIINI & CO OY

Niini aloitti toimintansa vuonna 1957. Uudistimme vuonna 2019 alussa brändimme Kopio Niinistä ytimekkäästi Niiniksi, jolloin päivitimme myös asiakaslupauksemme vastaamaan paremmin sitä, mitä tänä päivänä olemme. Teemme asiakkaillemme näyttäviä printtituotteita, helposti ja nopeasti, digitaalisia palveluita unohtamatta. Olemme vahvan uudistumisen tiellä. Kehitämme nyt uusia ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen tuottavia palveluita, joilla haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea. Tähän palveluvallankumoukseemme perustamme Helsingin toimipisteeseemme Pitäjänmäelle uuden liiketoiminnan kehitysyksikön, jonka tuotteistus- ja palvelukehitystiimiin etsimme nyt osaajia.


Kuka jeesaa? No Niini.


Tutustu meihin ja tuotteisiimme ja palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.niini.fi tai somessa: LinkedIn, Facebook & Instagram

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

ECOMMERCE MANAGER (UUDET LIIKETOIMINNOT) – HELSINKI


Kiinnostaako sinua verkkoliiketoiminta, uudet alustaratkaisut ja täysin uudenlaisten digipalveluiden tutkiminen sekä niiden pystytys? Oletko mielelläsi aallon harjalla ja tutkitko uusia trendejä sekä olet kiinnostunut asiakkaiden käyttäytymisen muutoksista? Tule vauhdittamaan Niinin uudistusta ja hae meille eCommerce Managerin tehtäviin Helsinkiin. 


Tehtävänkuva & vastuualueet:

Haemme Helsingin Pitäjänmäen toimipisteeseen perustettavaan uuteen uusien liiketoimintojen kehitysyksiköön eCommerce Manageria. Tehtävänäsi on vastata nykyisistä digipalveluistamme, niiden kehityksestä ja toteutuksesta ja sitä kautta luoda meille uusia palveluja sekä osallistua tuotteistuksiin. Etsimme kasvavaan joukkoomme verkkoliiketoiminnan kehittämisestä jo kannuksensa ansainnutta innostavaa tekijää. Tehtäväsi on luoda ja kehittää kanssamme uusia palveluja sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme ja parantaa nykyisiä digipalvelujamme. 

Ymmärrät digipalveluiden kehitysmaailman ja tempon sekä haistat uudet mahdollisuudet ja ymmärrät aidosti nykyaikaiset asiakastarpeet. 


Osaat suunnitella ja viedä useita caseja samanaikaisesti eteenpäin ja maaliin saakka sekä työskentelet aina tavoitteellisesti. Tehtäviisi kuuluu myös verkkopalveluiden, liiketoiminnan tulostavoitteiden seuraaminen ja käytettävyyden parantaminen. Teet verkkoliiketoiminnan kehitystyötäsi tiiviissä yhteistyössä muun organisaatiomme ja asiantuntijoiden, kuten myynnin, markkinoinnin ja tuote- & palvelutuotannon kanssa. 


Sinulla on keskeinen rooli helpon ostamisen kehittämisessä, joka on strategisesti yksi Niinin tärkeimmistä projekteista. Varmistat omalta osaltasi tuotekehitystiimissä nopean testaamisen ja kehittämisen onnistumisen sekä oikeiden kohderyhmien löytämisen. 


Niini tarjoaa Sinulle:

 • Paikan vakavaraisessa perheyhtiössä, jossa katse on suunnattu innovatiivisesti eteenpäin
 • Uuden ja monipuolisen roolin Niinin tuotekehitystiimissä
 • Itsenäisen roolin ja tilaa ideoida ja toteuttaa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen + edut.


Niini odottaa Sinulta:

 • Loistavia näyttöä menestyksekkään verkkoliiketoiminnan kehittämisestä
 • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkintoa (AMK/YAMK) + laajaa liiketoiminnan ymmärrystä
 • Kokemusta käytettävyyden tehostamisesta (mm. konversio-optimointi, kyselyt, heatmapit, A/B-testaukset) 
 • Kokemusta analytiikasta ja hyödyntämisestä (mm. BI-data, verkkoanalytiikka ja tag management)
 • Kokemusta tuotteistamisesta sekä digitaalisesta markkinoinnista


Bonukset:

 • ­­Sinulla voi olla aiempaa kokemusta ketteristä kehitysmenetelmistä kuten MVP (Minimum Viable Product) tai Scrum
 • Palvelumuotoilu- ja markkinointikokemus on iso etu.


Oletko valmis käärimään hihat? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena 31.1.2021 mennessä ja vakuuta meidät. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Nieminen +358 50 566 5612 tai marjukka@helmitehdas.fi

Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2021.


(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy suoraan Niini & Co Oy:lle).