NIINI & CO OY – PRODUCTION DEVELOPMENT MANAGER – HELSINKI

 • Helsinki, Suomi

NIINI & CO OY – PRODUCTION DEVELOPMENT MANAGER – HELSINKI

YritysesittelyNIINI & CO OY

Niini aloitti toimintansa vuonna 1957. Uudistimme vuonna 2019 alussa brändimme Kopio Niinistä ytimekkäästi Niiniksi, jolloin päivitimme myös asiakaslupauksemme vastaamaan paremmin sitä, mitä tänä päivänä olemme. Teemme asiakkaillemme näyttäviä printtituotteita, helposti ja nopeasti, digitaalisia palveluita unohtamatta. Olemme vahvan uudistumisen tiellä. Kehitämme nyt uusia ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen tuottavia palveluita, joilla haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea. Tähän palveluvallankumoukseemme perustamme Helsingin toimipisteeseemme Pitäjänmäelle uuden liiketoiminnan kehitysyksikön, jonka tuotteistus- ja palvelukehitystiimiin etsimme nyt osaajia.


Kuka jeesaa? No Niini.


Tutustu meihin ja tuotteisiimme ja palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.niini.fi tai somessa: LinkedIn, Facebook & Instagram

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

PRODUCTION DEVELOPMENT MANAGER (TUOTANNON AUTOMATISOINTIPROJEKTIN VETÄJÄ – UUDET LIIKETOIMINNOT) – HELSINKI


Kiinnostaako Sinua prosessien kehittäminen, niiden virtaviivaistaminen, standardointi ja automatisointi? Haluaisitko omalla panoksellasi vauhdittaa printtitalo Niinin uudistumista ja tuotannon kehittämistä vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin? Haemme nimittäin juuri Sinua Production Development Managerin positioon Helsinkiin.


Tehtävänkuva & vastuualueet:

Haemme Helsingin Pitäjänmäen toimipisteeseen tuotannon automatisointiprojektin vetäjää määräaikaiseen noin 12 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen uusien liiketoimintojen kehitysyksiköön. Päätehtävänäsi on tehostaa tuotantoamme automatisoinnin avulla ja luoda tuotannollemme kustannustehokkaat prosessit laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden toteuttamiseen. Tehtävässäsi johdat muutosta ja koulutat henkilöstöämme uuteen tapaan toimia – olethan siis kokenut tekijä ja ihmisiä uudistumiseen innostava projektijohtaja, joka nauttii ongelmanratkaisusta ja tavoitteiden saavuttamisesta? 

Johdat automaatioprojektin varmalla otteella maaliin yhdessä tuotantovastuullisten sekä -koordinaattoreiden kanssa ja ratkaiset haasteita yhdessä koko tuotantotiimin kanssa. Teet tuotannon automaatioprojektia tiiviissä yhteistyössä myös uuden tuote- ja palvelukehitystiimimme sekä myös muiden sisäisten sidosryhmien kanssa.

Etsimme rooliin henkilöä, jolla on kokemusta ja näkemystä, oikeanlaista tahtotilaa unohtamatta. Olet projekteissa parhaimmillasi ja johdat ne maaliin aina aikataulussa. Tule siis tekemään Niinille taikoja – hyppää mukaan remmiin.


Niin tarjoaa Sinulle:

 • Uuden roolin vakavaraisessa perheyhtiössä, jossa katsotaan innovatiivisesti eteenpäin
 • Nopeaa päätöksentekoa tukevan matalan organisaation
 • Tueksesi vahvan palveluorganisaation, jossa erinomainen asiakaskokemus on tekemisen päämäärä
 • Kilpailukykyisen palkkauksen + edut.


Niini odottaa Sinulta:

 • Vahvaa kokemusta ja näyttöjä tuotantoprosessien automatisoinnista sekä hyvää tietoteknistä osaamista ja ohjelmistoymmärrystä
 • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkintoa (AMK/YAMK) + laajaa liiketoiminnan ymmärrystä
 • Kokemusta projektijohtamisesta ja myös näytöt niissä onnistumisista
 • Muutosjohtamis- ja esimieskokemusta sekä kokemusta muutoksen mittaroinnista ja kehittämisestä
 • Kokemusta verkkoliiketoiminnasta
 • Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja

Bonukset:

 • Aiempi kokemus printtitoimialalta


Oletko valmis käärimään hihat? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena 31.1.2021 mennessä ja vakuuta meidät. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Nieminen +358 50 566 5612 tai marjukka@helmitehdas.fi

Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2021.


(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy suoraan Niini & Co Oy:lle).