TEHOMEN - MYYNTI- JA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ – PÄÄKAUPUNKISEUTU

 • Vantaa, Suomi

TEHOMEN - MYYNTI- JA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ – PÄÄKAUPUNKISEUTU

Yritysesittely

Tehomen on yli kuudentoista vuoden kokemuksella toimiva sähköasennusyritys, joka on erikoistunut sähkö- ja hybridiautojen latausjärjestelmien suunnitteluun sekä asennukseen. Teemme kaikenkokoisia- ja tyyppisiä sähköasennus- ja urakointitöitä kymmenien asentajien voimin. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja laadukas lopputulos. Nämä saadaan aikaiseksi selkeällä kommunikoinnilla sekä aikataulussa ja budjetissa pysymisellä. Tehomen kuuluu Nivecom Groupiin, joka on erikoistunut sähkö- ja telekuntokartoituksiin sekä -töihin, sähkösuunnitteluun sekä sähkö- ja hybridiautojen latausjärjestelmiin.


Tutustu meihin tarkemmin: https://tehomen.fi/

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet

MYYNTI- JA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ – PÄÄKAUPUNKISEUTU


Oletko positiivinen ja sinnikäs luontainen asiakaspalvelija? Yhdistyvätkö sinussa tekninen ymmärrys ja oivat myyjän taidot? Tehomen etsii myynti- ja projektipäällikköä lämmitys- ja latausratkaisujen myyntiin.


Tehtävänkuvaus: Tehomenin myynti- ja projektipäällikkönä otat haltuusi todella kasvavan liiketoiminta-alueen; autojen sähkölatauksen ratkaisut. Myyt lämmitys- ja latausratkaisuja avaimet käteen -palveluna. Tehtävänkuvasi koostuu erityyppisistä myyntiprosesseista, myyntikohteiden kartoitusmyynnistä, järjestelmämyynnistä, huolto- ja palvelusopimuksien myynnistä sekä projektimyynnistä. Hoidat myyntiprosesseja alusta loppuun; liiketoiminta-alueeseen perehtymisestä tarjouksien tekoon ja sopimusten solmimiseen. Lisäksi vastaat laadukkaasta asiakkuuksien hoitamisesta ja tehokkaasta jälkimarkkinoinnista.


Myyntitiimin vetäjä ja tekninen tuki (sekä koko tiimi) toimivat apuna tehtävässä. Raportoit tuloksista myyntitiimin vetäjälle, joka on tällä hetkellä toimitusjohtaja. Työssä onnistumista mitataan toteutuneiden myyntien ja myyntikatteen kautta.


Sinä: Parhaiten roolissa menestyy motivoitunut ja kokenut myynnin asiantuntija, joka palaa halusta tehdä tulosta. Tehtävässä korostuvat hyvä asiakaspalvelu ja pitkäaikaisten asiakkuuksien ylläpitäminen. Toivomme, että osaat kuunnella asiakastarpeita, tunnistaa myyntipotentiaalia ja viedä myyntiprosesseja eteenpäin tavoitteellisesti. Pitkäjänteinen suhtautuminen, positiivinen asenne ja erinomainen tilannetaju ovat tarpeen ihmisläheisessä työssä. Tehtävässä pärjääminen vaatii myös hyvää kokonaiskuvan hahmottamiskykyä. Työyhteisömme on rento ja nuorekas, joten porukkaan sopii parhaiten huumorintajuinen ja joustava tyyppi.


Tehtävässä menestymisessä avuksi on aiempi kokemus teknisestä myynnistä (menemättä kuitenkaan kaikkiin hilavitkuttimiin) erityisesti sähköpuolelta. Taustasi voi olla myynti- ja markkinointipuolelta, tai sinulla voi olla sähköteknistä osaamista ja kokemusta.


Tehomen odottaa Sinulta:

 • Kokemusta myyntityöstä, erityisesti B2B:n ja teknisen myynnin puolelta
 • Myynnillistä asennetta ja aitoa asiakaspalveluhenkeä
 • Pitkäjänteisyyttä ja hyvää kokonaisuuksien hallintaa
 • Aktiivisuutta ja positiivista asennetta
 • Nopeaa tiedon omaksumista ja hyvää tilannetajua
 • Itsenäistä työhön tarttumisen otetta
 • Katsomme eduksi muun soveltuvan kokemuksen ja osaamisen

Tehomen tarjoaa Sinulle:

 • Työnantajaksi ketterän yrityksen, jossa on laajat vaikutusmahdollisuudet
 • Kiinnostuneen asiakaskunnan, joka arvostaa hyvää palvelua
 • Myytäväksi halutut palvelut nopeasti kasvavassa segmentissä
 • Kannustavan ja mukavan tiimin sekä sparraavan esimiehen
 • Kattavan, kolmen kuukauden perehdytysvaiheen
 • Nuorekkaan ja rennon työyhteisön
 • Erittäin hyvät yrityksen sisäiset etenemismahdollisuudet
 • Motivoivat ansaintamahdollisuudet (kiinteä + provisio) + muut edut

Haluatko päästä tekemään tuloksia kasvavalla liiketoiminta-alueella?


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi HR-järjestelmämme kautta 20.6.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Karhu +358 44 283 0507.


Työ alkaa sopimuksen mukaan.


(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy suoraan Tehomen Oy:lle)